سقوط کوتاه مدت بیت کوین به زیر ۴۰ هزار دلار + ۵ خبر دیگر از بازار رمز ارزها
روز گذشته بیت کوین در ادامه کاهش قیمتی خودش در سال ۲۰۲۲ برای مدت کوتاهی به زیر ۴۰ هزار دلار سقوط کرد .
در صبح روز دوشنبه قیمت بیت کوین بزرگترین سکه بازار رمز ارزها، برای اولین بار از ماه سپتامبر سال ۲۰۲۱ به زیر ۴۰ هزار دلار و به قیمت 39771 دلار رسید. البته کمی بعد بیت کوین قیمت خود را جبران کرد و به بالای ۴۱ هزار دلار رسید.
اتریوم دومین رمز ارز بزرگ بازار هم به زیر ۳۰۰۰ دلار رسید و در قیمت ۲۹۷۹ دلار معامله شد .
کارشناسان بازار رمز ارزها دلیل این امر را گزارشات سازمان فدرال رزرو آمریکا میدانند که اعلام کرد احتمالا در ماه های آینده به صورت تدریجی نرخ بهره را افزایش خواهد داد و این موضوع باعث شد که بازارهای پر ریسک مانند بورس و ارز های دیجیتال با کاهش قیمتی مواجه شوند.
در کنار این خبر به پنج خبر مهم بازار رمز ارزها در هفته گذشته نیز خواهیم پرداخت .
1. بنیاد موزیلا دریافت کمک ازطریق رمزارزها را به حالت تعلیق درآورد.
بنیاد موزیلا پس از اینکه اعلام کرد کمک های پرداختی از طریق ارز های دیجیتال را خواهد پذیرفت مورد انتقاد بسیاری از سوی فعالان محیط زیست واقع شد. روز پنجشنبه بنیاد موزیلا موسسه غیرانتفاعی که حامی مرورگر فایرفاکس محسوب می شود، تصمیم خود را برای تعلیق در آوردن اعلامیه قبلی خود، جهت پذیرش کمکهای مالی از طریق ارز های دیجیتال اعلام کرد . این اعلامیه پس از آن منتشر شد که جیمی زاوینسکی از بنیانگذاران موزیلا در رابطه با تاثیرات مخرب استخراج رمز ارزها هشدار داد. زاوینسکی در توییتی نوشت : “همه کسانی که در این پروژه مشارکت دارند باید از این تصمیم شرمنده باشند “
کمپانی های دیگری مثل کیک استارتر، دیسکورد و یوبی سافت هم مدتی پیش به همین دلیل فعالیتها و برنامه های خود را در باره پذیرش ارزهای دیجیتال و دارایی های دیجیتال تا زمان مشخص شدن تاثیرات زیست محیطی این ارزها به حالت تعلیق در آورد .
2.کلاهبرداران در سال ۲۰۲۱ ، ۱۴ میلیارد دلار ارز دیجیتال را به سرقت بردند .
شرکت تجزیه و تحلیل بلاک چین، چین آلیسیز در گزارش اخیر خود اعلام کرد که کلاهبرداران در سال ۲۰۲۱، ۱۴ میلیارد دلار ارز رمزنگاری شده را به سرقت بردند. همچنین بر اساس این گزارش این مقدار نسبت به مدت مشابه سال گذشته این رقم ۷۹ درصد افزایش داشته است .
3. تصمیم گیم استاپ برای راهاندازی بازار NFT
وال استریت ژورنال در روز پنج شنبه گزارش داد که کمپانی گیم استاپ تابحال بیش از ۲۰ نفر را برای توسعه و ایجاد بازار NFT جهت خرید و فروش بازی های ویدیویی، آواتارها و لوازم جانبی بازی ها استخدام کرده است .
همچنین براساس این گزارش این کمپانی به دنبال شرکای تجاری در بازار رمز ارز هاست تا بتواند با تولید بازی های مبتنی بر بلاکچین و آیتم های بازی، آن ها را در این بازار به فروش برساند .
4. کمپانی پی پال قصد دارد استیبل کوین خود را راه اندازی کند
پی پال کمپانی بزرگ پرداخت دیجیتالی روز جمعه اعلام کرد که در حال بررسی ایجاد استیبل کوین مخصوص به خود است که احتمالاً ” پی پال کوین ” نام خواهد داشت.
استیبل کوین ها رمز ارزهایی با پشتوانه دارایی هایی مانند طلا و دلار هستند و به این صورت طراحی شده اند تا برخلاف رمزارزهای دیگر نوسانات قیمتی پایینی داشته باشند. از مشهور ترین استیبل کوین های بازار رمز ارزها میتوان به ” تتر ” اشاره کرد.
خوزه فرناندز معاون ارشد ارزهای دیجیتال کمپانی پی پالدر این باره به بلومبرگ گفت: ” ما در حال برررسی استیبل کوین ها هستیم . البته اگر تصمیم بگیریم که قدمی به جلو برداریم و این کار را انجام دهیم حتماً در این مورد با نهادهای قانونگذاری مرتبط همکاری نزدیکی خواهیم داشت . “
5.انتقاد مدیرعامل سیگنال از web3
متیو روزنفیلد مدیرعامل برنامه پیام رسانی رمزگذاری شده سیگنال، در یک پست وبلاگی از فناوری web3 انتقاد کرد. web3 یک فناوری مبتنی بر بلاکچین می باشد که هدف آن راهاندازی یک اینترنت غیر متمرکز بر بستر بلاک چین است. در این پست روزن فیلد که اغلب با نام مستعار ماکسی مارلین اسپایک شناخته می شود، وضعیت کنونی web3 را ارزیابی کرد.
او از وابستگی nft ها به بازارهای مانند opensea انتقاد کرد که این موضوع باعث بحثهای زیادی در توییتر نیز شد. روزنفیلد نوشت: ” اگر nft شما از opensea حذف شود از کیف پول شما نیز ناپدید خواهد شد، از نظر عملکردی مهم نیست که nft من به طور غیرقابل حذف در جایی روی بلاک چین قرار داشته باشد، زیرا کیف پول از opensea برای نمایش nft ها استفاده می کند .
بسیاری از جمله جک دورسی، بنیانگذار توییتر که از منتقدان سرسخت فناوری web3 محسوب می شود نیز این پست را به صورت آنلاین به اشتراک گذاشتند.
دیدگاهتان را بنویسید